De beste 8K televisies met de hoogste waarderingen voor jou uitgezocht!

De beste 8K Ultra HD TV's

Een 8K Ultra HD televisie heeft een waanzinnige hoge resolutie. Een scherper beeld dan 8K bestaat niet. Hieronder tref je een overzicht met de best geteste 8K tv toestellen die je kunt kopen.

MediaMarkt
LG 8K 55NANO956LA

Aanbieding bij MediaMarkt!
Van € 1599,- voor € 888,- de 55 inch versie!

• Ben jij op zoek naar een betaalbare en goede 8K televisie? Dan is deze LG NanoCell 8K televisie de beste deal!
  • Door de 8K resolutie zie je de kleinste details zeer scherp.
  • Deze televisie heeft het NanoCell paneel aan boord waardoor de kleuren zeer rijk en puur zijn.
  • Dit is de ideale televisie voor het kijken van films, series en sportwedstrijden.
  • Kies je voor de 55 of 65 inch versie?
  • Op de website van de MediaMarkt wordt dit 8K toestel beoordeeld met 4.4 uit 5.0 sterren. Op de site van Coolblue geven de gebruikers een 9.0!

BCC
Samsung 8K Ultra HD QLED TV 65Q800T (2020)

Van € 3299,- voor € 2949,- voor de 65 inch versie bij BCC!
€ 500,- retour! Actie geldig t/m 28 februari 2021!

• Deze 8K Qled toestel is het nieuwste 2020 model van Samsung.
  • Wij jij graag een 8K tv met de nieuwste snufjes? Dan is dit gegarandeerd jouw tv toestel!
  • De slimme Quantum Processor zorgt ervoor dat alle bronnen worden opgeschaald naar een beeld van 8K.
  • De televisie past zich helemaal automatisch aan het omgevingslicht aan.
  • Zijn er in de ruimte waar jij tv kijkt verveelde omgevingsgeluiden? Deze slimme 8K tv zorgt er dan voor dat de stemmen in een scène versterkt worden.
  • De perfecte televisie voor gaming.
  • Deze TV koop je als je het nieuwste van het nieuwste op het gebied van 8K wil! Op de BCC website wordt deze 8k televisie beoordeeld met 4.9 sterren!

Expert
LG 75NANO996NA

Van € 4999,- voor € 4099,- voor de 75 inch versie.
€ 300,- Cashback. Deze actie is geldig tot 7 maart 2021!

• Deze top 8K televisie van LG is uitgerust met NanoCell-technologie voor prachtige kleuren.
  • Het toestel heeft Dolby Vision IQ & Filmmaker Mode aan boord.
  • De televisie past de helderheid van het beeld automatisch aan zodat je altijd een optimale kijkervaring hebt.
  • Het maakt totaal niet uit waar je in de kamer gaat zitten. Vanuit iedere kijkhoek heb je een fantastisch beeld.
  • Het beeldscherm biedt maar liefst 33 miljoen pixels. Films, documentaires, voetbalwedstrijden, games en series zagen er nog nooit zo mooi uit.
  • Op Google Reviews wordt deze LG Nano Cell TV beoordeeld met 5.0 uit 5.0 sterren.

PlatteTV
Samsung QLED 8K QE75Q950R

€ 4998,- voor de 75 inch versie bij PlatteTV!

• Hardware Info heeft deze 8K televisie van Samsung getest en het prachtig 8K-toestel de Ultimate Product Award gegeven.
  • De tv blinkt uit in HDR-weergave. Films en series zien er op deze tv zeer goed uit.
  • 8K heeft 16x meer pixels dan Full HD. Een scherper beeld bestaat niet!
  • Deze 8K televisie heeft een zeer groot kleurbereik en hoge helderheid. Met een verlichte kamer heb je nog steeds een zeer goed beeld.
  • Met 2000 nits in HDR-modus wint deze televisie het van een Oled-tv.
  • Kies tussen de: 55, 65, 75, 82 of zelfs 98 inch versie.
  • Beoordeeld met de Ultimate Product Award door Hardware Info.

MediaMarkt
Sony KD-75ZH8

SONY 8K KD-75ZH8 (2020)

Van € 5999,- voor € 4888,- voor de 75 inch versie bij MediaMarkt!

• What Hi-Fi is na een eerste beoordeling heel enthousiast over deze nieuwe Sony 8K televisie.
  • De ZH8 is het topmodel van Sony binnen de Master-series. De beeldkwaliteit van dit 8k-toestel is superieur!
  • Het toestel is uitegrust met Ambient Optimization. Het beeld en geluid past zich met deze techniek automatisch aan.
  • De Frame Tweeter-technologie zorgt ervoor dat het geluid direct uit het beeldscherm lijkt te komen.
  • Voor welke versie kies jij? De 75 of 85 inch?
  • Zwart = zwart op deze televisie.
  • Dit is misschien wel de beste 8k televisie die momenteel te koop is. Op de site van de MediaMarkt krijg deze tv 5.0 uit 5.0 sterren.

Bekijk alle 8K Televisies bij Expert

Bekijk alle 8K Televisies bij BCC