De beste 8K televisies met de hoogste waarderingen voor jou uitgezocht!

De beste 8K Ultra HD TV's

Een 8K Ultra HD televisie heeft een waanzinnige hoge resolutie. Een scherper beeld dan 8K bestaat niet. Hieronder tref je een overzicht met de best geteste 8K tv toestellen die je kunt kopen.

CoolBlue
Samsung Neo QLED 8K 75QN800B (2022) + Soundbar

Samsung Neo QLED 8K 65QN800B (2022) + Soundbar

Aanbieding bij Coolblue!

• Dit is de ideale set voor de ultieme thuisbioscoop! Beeld en geluid zijn subliem!
  • Een voetbalwedstrijd kijken was nog nooit zo leuk. Tijdens een voetbalwedstrijd kunt u zelfs het publiek heel goed zien, zo scherp zijn de beelden.
  • Door de hoge resolutie zijn op deze televisie de kleinste details zichtbaar!
  • In de soundbar zitten maar liefst 11 voor- en surround speakers en 4 opwaarts gerichte speakers. Natuurijk ondersteund de televisie ook Dolby Atmos. Je hoeft niet meer naar de bioscoop te gaan.
  • Voor welke tv kiest u? 65, 75 of 85 inch?
  • De Samsung Neo QLED 8K 75QN800B wordt beoordeeld met een 9.5 op de Coolblue website!

CoolBlue
Samsung Neo QLED 8K 65QN800B (2022)

Nieuwste 8K televisie van Samsung!

• Deze prachtige 8K Neo Qled televisie van Samsung heeft een ontwerp van slechts 17 millimeter. De televisie is een sieraad voor iedere huiskamer!
  • Door de enorme resolutie zie je de kleinste details. Films en series kijken was nog nooit zo leuk!
  • De kleuren van de beelden van de Samsung tv zijn zeer puur en het contrast is enorm krachtig.
  • Door de lage input van 6 milliseconden is dit ook de ideale televisie om op te gamen.
  • Vanaf de televisie loopt slechts een kabel om al je randapparatuur aan te sluiten.
  • Kies tussen de formaten: 65, 75 en zelfs 85 inch.
  • Op de website van Coolblue wordt deze televisie beoordeeld met maar liefst een 9.5!

Coolblue
Samsung Neo QLED 8K 65QN900A (2021)

Samsung Neo QLED 8K 65QN900A

€ 219,- korting met een soundbar!
Neo Qled 8k televisie van Samsung!

• Deze 8K televisie is uitgerust met het nieuwe Neo Qled beeldscherm. De helderheid is hierdoor extreem goed en de beelden zijn zeer kleurrijk.
  • De tv heeft een kleurbereik van maar liefst 1 miljard kleuren en uiteraard wordt HDR ondersteund.
  • Films en series in een kwaliteit van 4K worden automatisch omgezet naar een nog scherper 8K beeld.
  • De televisie is uitgerust met meerdere speakers die zich bevinden achter het scherm. Er is zelfs een subwoofer aan boord.
  • Het 8K toestel heeft extreem dunne randen wat wij heel mooi vinden.
  • Dit nieuwe Samsung model is leverbaar in de formaten: 65, 75 en 85 inch.
  • De Samsung Neo QLED 8K 65QN900A is door Techradar beoordeeld met 5.0 uit 5.0 sterren.
  • Goede punten van deze tv zijn volgens Techradar: de fantastische helderheid, zwart is echt zwart en je ziet bijna geen randen.

Coolblue
SAMSUNG Neo QLED 8K 65QN900B (2022)

Samsung Neo QLED 8K 75QN900B (2022)

8K UHD resolutie!

• Pronkstuk van Samsung! Het beste van het beste!
  • Deze grote 75 inch televisie is echt een plaatje. Het toestel is super slank en slechts 15 mm dik.
  • Dit is het pronkstuk van Samsung. Hoe mooi en goed kan een televisie zijn?
  • De randen rondom het scherm zijn zo dun dat je ze bijna niet ziet.
  • Er loopt slechts één transparante kabel vanaf de televisie naar de One Connect Box.
  • De televisie is uitgerust met Anti-Reflection zodat je vanaf iedere hoek een perfect beeld hebt.
  • Natuurlijk ondersteund deze toptelevisie van Samsung ook Dolby Atmos voor het beste souroundgeluid.
  • Deze televisie is leverbaar in de grote formaten: 65, 75 en 85 inch. Ideaal voor de perfecte thuisbioscoop.
  • Op de website van de MediaMarkt wordt deze Neo QLED 8K televisie van Samsung beoordeeld met maar liefst 4.9 uit 5.0 sterren!

Bekijk alle 8K Televisies bij Expert

Bekijk alle 8K Televisies bij Coolblue