De beste NEO Qled televisies met de hoogste waarderingen voor jou uitgezocht!

De beste NEO Qled TV's (mini-LED televisie)

Een NEO Qled televisie van Samsung heeft mini-LED's aan boord die gebruikt worden voor de achtergrondverlichting van het beeldscherm. Het voordeel van een NEO Qled tv is het goede contrast en de hoge helderheid. Een NEO Qled televisie geeft een beter beeld dan een gewone QLED televisie van Samsung. Op deze pagina tref je de best getest NEO Qled TV's van Samsung.

BCC
Samsung Neo QLED 55QN95A (2021)

€ 400,- retour en een luxe borrelbox door Herman den Blijker! Actie geldig t/m 10 oktober 2021!
Dit Neo QLED toestel van Samsung wordt door FWD in april 2021 beoordeeld met een 9.0!

• Het Neo QLED scherm van deze televisie zorgt voor zeer kleurrijke en scherpe beelden.
  • Het beeldscherm heeft duizenden kleine led lampen die apart van elkaar kunnen oplichten of dimmen. Het beeld is hierdoor zeer goed met een uitmuntend contrast.
  • Het QLED scherm heeft een 10 bit paneel aan boord.
  • De 4K-televisie heeft maar liefst vier hdmi 2.1 ingangen en is dus zeer geschikt voor de laatste generatie spelcomputers zoals de PlayStation 5 van Sony. De games hebben er nog nooit zo mooi en vloeiend uitgezien.
  • Dit is de ideale tv voor het kijken van films, series en sportwedstrijden en ook als gamer zit je met deze televisie goed.
  • Voor welk formaat kies jij? 55, 65, 75 of 85 inch?
  • FWD Magazine beoordeeld deze Neo QLED televisie met een 9.0 en krijgt de Award Excellent. Pluspunten zijn volgens FWD Magazine: uitstekend contrast dankzij mini-led local dimming en een zeer goede beeldverwerking.

Coolblue
Samsung Neo QLED 85QN90A (2021)

Op de Coolblue website wordt deze televisie beoordeeld met een 9.1!
€ 250,- cashback! Deze actie is geldig t/m 10 oktober 2021!

• Het beeldscherm van deze televisie is met 85 inch groot. Het is een ideale televisie voor een thuisbioscoop.
  • Door de nieuwe Neo QLED beeldtechniek is de beeldkwaliteit van dit toestel uitzonderlijk goed.
  • In de afstandbediening hoeven geen batterijen. De afstandbediening wordt opgeladen door zon- of kunstlicht. Hoe fijn is dat?
  • Deze mooie televisie heeft Object Tracking Sound+ aan boord waardoor het geluid zeer realistisch klinkt.
  • Op deze televisie kun je uitstekend gamen.
  • De Samsung Neo QLED 85QN90A is leverbaar in de volgende formaten: 50, 55, 65, 75 en 85 inch.
  • Beoordeeld met maar liefst een 9.1 op de Coolblue website!

BCC
Samsung Neo QLED 65QN85A (2021)

€ 500,- retour plus gratis luxe borrelbox!
Actie geldig t/m 10 oktober 2021!

• Donkere en lichte delen worden op deze televisie door de mini-LEDs zeer goed weergegeven.
  • Eindelijk een afstandsbediening zonder batterijen. De Solarcell One Remote heeft zonnecellen aan boord.
  • De Neo Al Quantum Processor 4K zorgt ervoor dat mindere beelden ook omgezet worden naar 4K.
  • Met Object Tracking Sound heb je de beste geluidskwaliteit. Het geluid van deze NEO QLED klinkt heel ruimtelijk. Het geluid volgt de bewegingen van het beeld. Hoe mooi is dat?
  • Kijk op deze Neo QLED Samsung televisie spannende films of series. Of kijk jij liever een sportwedstrijd op deze prachtige televisie?
  • Kies tussen: 55, 65, 75 of 85 inch.
  • Op de site van BCC wordt deze televisie beoordeeld met 4.9 uit 5.0 sterren!

MediaMarkt
SAMSUNG Neo QLED 4K 55QN92A (2021)

€ 400,- retour! Actie geldig t/m 10 oktober 2021!

• Deze Samsung Neo Qled televisie ziet er fantastisch uit en de beeldkwaliteit is uitmuntend.
  • Door de Neo QLED-technologie is het contrast superieur.
  • Het toestel is leverbaar in maar liefst vijf verschillende formaten namelijk: 50, 55, 65, 75 en 85 inch.
  • De televisie is door het Air Slim Design slechts 25 mm dik.
  • De tv bedien je met de fraaie Solar One Remote zonder batterijen.
  • Op de site van de MediaMarkt wordt deze Neo Qled tv beoordeeld met 4.7 uit 5.0 sterren!

Bekijk alle NEO QLED Televisies bij Expert

Bekijk alle NEO QLED Televisies bij BCC