De beste NEO Qled televisies met de hoogste waarderingen voor jou uitgezocht!

De beste NEO Qled TV's (mini-LED televisie)

Een NEO Qled televisie van Samsung heeft mini-LED's aan boord die gebruikt worden voor de achtergrondverlichting van het beeldscherm. De voordelen van een NEO Qled tv zijn het zeer goede contrast en de hoge helderheid. Een NEO Qled televisie geeft een beter beeld dan een gewone QLED televisie van Samsung. Op deze pagina tref je de best geteste NEO Qled TV's die je momenteel kunt kopen.

Expert
Samsung QE55QN95B NEO QLED 4K (2022)

€ 200,- Cadeaukaart. Deze actie is geldig t/m 31 juli 2022.
Nieuwste Neo Qled televisie van Samsung!

• Deze Neo Qled is uitgerust met mini-leds waardoor het contrast fantastisch is.
  • De kleuren zijn zeer rijk en de tv tovert prachtige HDR-beelden. Dit hebben we nog nooit zo gezien.
  • De TV is uitgerust met de One Connect Box. Het aansluiten van de tv gaat hierdoor zeer eenvoudig en er loopt maar één kabel vanaf de tv. Waarom heeft dit niet iedere televisie?
  • De televisie heeft een HDM 2.1 aansluiting. Dus ben jij een gamer? Dan kun je echt niet om deze tv heen.
  • Je hebt keuze tussen 55, 65 en 75 inch.
  • FWD heeft deze televisie uitgebreid getest en hebben de televisie beoordeeld met een mooie 9.0!
  • FWD is onder de indruk van het uitstekende contrast, de indrukwekkende piekhelderheid en de zeer goede beeldverwerking. Volkomen terecht heeft FWD de tv de Aanrader Award gegeven.

Coolblue
SAMSUNG Neo QLED 4K 55QN92A (2021)

SAMSUNG Neo QLED 4K 55QN92A

Aanbieding bij Coolblue!
Prachtige NEO Qled van Samsung!

• Deze Samsung Neo Qled televisie ziet er fantastisch uit en de beeldkwaliteit is uitmuntend.
  • Door de Neo QLED-technologie is het contrast superieur.
  • Kies tussen: 55, 65, 75 en 85 inch.
  • De televisie is door het Air Slim Design slechts 25 mm dik.
  • De tv bedien je met de fraaie Solar One Remote zonder batterijen.
  • Op de site van de Coolblue wordt deze Neo Qled tv beoordeeld met een 9.1!

BCC
Samsung Neo QLED 85QN90A (2021)

Samsung Neo QLED 8K TV 65QN900A

Aanbieding bij de BCC!
Neo Qled 8K televisie! Dit is een toptelevisie!

• Het beeldscherm van deze televisie is maar liefst 65 inch groot. Dit is de ideale televisie voor een thuisbioscoop.
  • Door de nieuwe Neo QLED beeldtechniek is de beeldkwaliteit van dit toestel uitzonderlijk goed.
  • In de afstandbediening hoeven geen batterijen. De afstandbediening wordt opgeladen door zon- of kunstlicht. Hoe fijn is dat?
  • Deze mooie televisie heeft Object Tracking Sound+ aan boord waardoor het geluid zeer realistisch klinkt.
  • Op deze televisie kun je ook uitstekend gamen.
  • Kies tussen een 65, 75 of 85 inch versie.
  • Beoordeeld met maar 4.7 uit 5.0 sterren op de site van BCC!

BCC
Samsung Neo QLED 65QN85A (2021)

Samsung Neo QLED 65QN85A

Aanbieding bij de BCC!
Ideale televisie om films en series te kijken!

• Donkere en lichte delen worden op deze televisie door de mini-LEDs zeer goed weergegeven.
  • Eindelijk een afstandsbediening zonder batterijen. De Solarcell One Remote heeft zonnecellen aan boord.
  • De Neo Al Quantum Processor 4K zorgt ervoor dat mindere beelden ook omgezet worden naar 4K.
  • Met Object Tracking Sound heb je de beste geluidskwaliteit. Het geluid van deze NEO QLED klinkt heel ruimtelijk. Het geluid volgt de bewegingen van het beeld. Hoe mooi is dat?
  • Kijk op deze Neo QLED Samsung televisie spannende films of series. Of kijk jij liever een sportwedstrijd op deze prachtige televisie?
  • Kies tussen: 55, 65, 75 of 85 inch.
  • Deze televisie wordt door het toonaangevende FWD beoordeeld met een 9.0!
  • Volgens FWD heeft deze Neo Qled van Samsung een uitstekend contrast dankzij de mini-LED local dimming, een goede kijkhoek, krachtige HDR-beelden en een hoge piekhelderheid. Het TV toestel krijgt volkomen terecht de FWD Kooptip Award!

BCC
Samsung Neo QLED 55QN95A (2021)

Samsung Neo QLED 55QN95A

Aanbieding bij de BCC!
Dit Neo QLED toestel van Samsung wordt door FWD in april 2021 beoordeeld met een 9.0!

• Het Neo QLED scherm van deze televisie zorgt voor zeer kleurrijke en scherpe beelden.
  • Het beeldscherm heeft duizenden kleine led lampen die apart van elkaar kunnen oplichten of dimmen. Het beeld is hierdoor zeer goed met een uitmuntend contrast.
  • Het QLED scherm heeft een 10-bit paneel aan boord.
  • De 4K-televisie heeft maar liefst vier hdmi 2.1 ingangen en is dus zeer geschikt voor de laatste generatie spelcomputers zoals de PlayStation 5 van Sony. De games hebben er nog nooit zo mooi en vloeiend uitgezien.
  • Dit is de ideale tv voor het kijken van films, series en sportwedstrijden en ook als gamer zit je met deze televisie goed.
  • Voor welk formaat kies jij? 55, 65, 75 of 85 inch?
  • FWD beoordeeld deze Neo QLED televisie met een 9.0 en krijgt terecht de Award Excellent.
  • Pluspunten zijn volgens FWD: uitstekend contrast dankzij mini-led local dimming en een zeer goede beeldverwerking.

MediaMarkt
Samsung Neo QLED 55QN95A (2021)

Samsung Neo QLED 8K 75QN800A

Tot € 300,- korting in combinatie met soundbar! Deze actie is geldig t/m 3 juli 2022!
Dit is een 8K televisie! Het beeld is hierdoor zeer scherp!

• Deze 8K Neo QLED televisie is uitermate geschikt om films, series en voetbalwedstrijden op te kijken.
  • Het beeld is zeer gedetailleerd en de kleuren spatten van het scherm af.
  • De Neo AI Quantum Processor verbetert automatisch de 4K-beelden naar een 8K resolutie zodat je altijd een extreem scherp beeld hebt.
  • De piekhelderheid is maar liefst 2.000 nits
  • Kies tussen de 65, 75 of 85 inch.
  • Op de website van de MediaMarkt wordt deze televisie beoordeeld met 4.9 uit 5.0 sterren!Meer info & Kopen

Bekijk alle NEO QLED Televisies bij Expert

Bekijk alle NEO QLED Televisies bij BCC